Video shokuese, qëllohet me armë protestuesi

21/01/2011 23:00

Një video amatore ka fiksuar skenën e vrasjes së njërit prej protestuesve. Bëhet fjalë për një burrë që ndodhej bashkë me turmën që qëllonte me gurë tek hyrja e selisë së qeverisë, kur befas shëmbet përtokë. Persona që kanë qenë pranë tij në atë moment thanë se ai kishte marrë një plagë plumbi dhe vdiq në vend.

Top Channel