Demonstrata, vijojnë lajmërimet derë më derë

20/01/2011 12:55

Përfaqësues të opozitës kanë vijuar edhe ditën e sotme shpërndarjen e ftesave derë më derë në lidhje me demonstratën e 21 janarit.

Deputeti socialist, Eduard Shalsi ka bërë thirrje që të gjithë të bashkohen për t’i “bërë barrikadë ndaj kësaj qeverie”.

“Kjo qeveri është e korruptuar deri në palcë dhe më 21 janar i gjithë populli do të jetë në demonstratë”, është shprehur Shalsi.

“Duhet t’i japim fund kësaj kusarie për të ardhmen e përbashkët”, theksoi ai.

Top Channel