Kerr, foto e parë e fëmijës

19/01/2011 10:20

Miranda Kerr dhe Orlando Bloom kanë prezantuar për herë të parë djalin e tyre.

Foto është bërë nga aktori dhe paraqitet Kerr së bashku me djalin Flynn në një pamje shumë të natyrshme.

Kerr, e cila është bërë nënë për herë të parë theksoi se nuk përdori qetësues gjatë lindjes dhe pranoi se procesi ishte “i gjatë dhe i vështirë”.

Miranda Kerr, 27 vjeç, ka lindur djalin në datën 6 janar.

FOTO GALERI
1/1

Top Channel