Jennifer Lopez: Do doja 1 mijë fëmijë

19/01/2011 12:50

Këngëtarja Jennifer Lopez ka dy fëmijë binjakë, Max dhe Emme, dhe ka dëshirë që të ketë edhe shumë të tjerë.

“Do doja edhe shumë fëmijë të tjerë. Sapo linda binjakët thashë me vete: “Këtë gjë dua ta bëj edhe një mijë herë të tjera.”

Marc Anthony duhet të përgatitet sepse Jeniffer e ka shumë seriozisht: “Nëse do mbetem sërish shtatzënë do të jem jashtëzakonisht e lumtur.”

Top Channel