Rusi, shi në Moskë, pakësohet tymi

11/08/2010 10:45

Moskës i rikthehet frymëmarrja falë pakësimit të zonës së zjarreve dhe shiut që ka përfshirë qytetin.

Përqëndrimi i dioksidit të karbonit është kthyer pothuajse në vlera normale dhe temperatura ka zbritur nën 30 gradë.

Kreu i shërbimit meteorologjik Roman Vilfand ka shpjeguar se nuk përjashton mundësinë e kthimit të smogut në kryeqytet.

Top Channel