Impiantet bërthamore në rrezik

10/08/2010 17:35

Zjarret në Rusi po shkaktojnë dëme të konsiderueshme dhe janë duke kërcënuar impiantet bërthamore.

Dy ushtarë humbën jetën duke luftuar me flakët në Sarov, 500 kilometra pranë Moskës.

Ata ishin angazhuar për të mbrojtur impiantin bërthamor nga zjarret që kanë pushtuar gjithë zonën.

Top Channel