Berisha: Kosova, një nga vendet më të sigurta në rajon

11/06/2010 14:25

Kryeministri Sali Berisha në një konferencë për shtyp shprehu mirënjohjen ndaj ushtrive të vendeve anëtare të NATO-s dhe Shteteve të Bashkuara që udhëhoqi aleancën për një betejë vendimtare.

Shefi i qeverisë theksoi se clirimi i Kosovës erdhi si rezultat i një lufte të trimërisë, vetëmohimit dhe sakrificës së qytetarëve që u angazhuan për liri.

Kryeministri theksoi se kosovarët ia dolën të pushtojnë mendjen dhe zemrën e kombeve të qytetëruara dhe të sigurojnë mbështetjen e NATO-s.

Sipas shefit të qeverisë, Kosova është shndërruar në një nga vendet më të sigurta që prodhon paqe dhe stabilitet në rajon.

Top Channel