Princesha Mary, gjest jo fort mbretëror

08/06/2010 10:20

Princesha Mary dhe Princi Frederik i Danimarkës kanë bërë një vizitë në varrezat kombëtare të Arlington, në Virxhinia.

Për gruan e trashëgimtarit të fronit, pati një moment disi të cuditshëm, kur hoqi një këpucë duke treguar për të gjithë këmbën e fryrë dhe të skuqur prej shtrëngimit të këpucëve.

Ishte nje gjest jo fort aristokrat, megjithatë kaloi shumë lehtë për shkak të buzëqeshjes së princeshës Mary.

FOTO GALERI
1/5

Top Channel