Gregoraci, gjen qetësinë në Romë

08/06/2010 14:00

Pas sekuestrimit të jahtit, Elisabetta Gregoraci ka zgjedhur Romën për të gjetur pak qetësi, bashkë më djalin e saj, Nathan Falco,që erdhi në jetë dy muaj më parë.

Showgirl italian po bën ecje të gjata në natyrë më djalin e saj, nga i cili duket se nuk ndahet për asnjë moment.

Pavarësisht se djali ka dadon e tij, Eli e shtyn vetë karrocën dhe e mban vetë djalin në krahë. Ndërkohë babai Flavio ndodhet për cështje pune në Milano.

FOTO GALERI
1/1

Top Channel