Afganistan, 5 ushtarë të NATO-s viktima

06/06/2010 17:30

Ditë e përgjakëshme për trupat e NATO-s në Afganistan ku brenda pak orës 5 efektivë të aleatëve kanë gjetur vdekjen.

Sipas njoftimeve të shpërndara nga zyrat e NATO-s në Kabul, 3 ushtarë gjetën vdekjen nga një aksident rrugor, një tjetër pas shpërthimit të një bombë të vendosur në anë të rrugës dhe një tjetër gjatë përleshjeve me rëbelët.

Nuk publikohet identiteti apo kombësia e ushtarakëve të vrarë.

Top Channel