Ndotja, Redford sulmon politikanët

05/06/2010 00:55

Ndotja në Gjirin e Meksikës po përfshin gjithmonë e më shumë edhe botën e artit në të.

Kështu aktori Robert Redford ka publikuar një video prej rreth 5 minutash ku apelon dhe kërkon prej politikanëve amerikanë të cilët janë të lidhur me kompanitë naftënxjerrëse, t’i detyrojnë këto të fundit drejt një energjie të pastër.

Aktori kritikon gjithashtu për spotet e tyre publicitare kompanitë si “British Petroleum” dhe “Chevron”, për spotet e tyre publicitare të cilat sipas Redford propagandojnë interesat ambjentaliste të kompanive dhe jo të njerëzimit.

Top Channel