Guatemalë, stuhia Agatha, 170 viktima

05/06/2010 21:50

Përmbytjet të dhunshme dhe rrëshkitjet të dheut kanë përfshirë Guatemalën teksa është duke kaluar stuhia Agatha.

Për momentin numërohen 170 të vdekur, 101 të zhdukur dhe 148 të plagosur.

Agatha është stuhia e parë tropikale e sezonit për këtë vit.

Top Channel