Liam: Shkrirja e Oasis, vendimi më i duhur

02/06/2010 09:00

Liam Gallagher ka deklaruar nga SHBA se shkrirja e grupit Oasis ishte vendimi më i mirë që mund të merrej.

Vëllai Noel ka bërë promovimin e një linje veshjesh në Neë York nga ku ka theksuar se shkrirja e bandës i ka krijuar lirinë e kërkuar. “Tani ndihem i vetëdijshëm se nuk mund të ndodhte më mirë. Jemi të gjithë më të lirë dhe po bëjmë atë që kemi dëshirë të bëjmë”, shprerhet Liam.

Ai dhe vëllai i tij nuk flasin që prej gushtit të shkuar për shkak të mosmarrëveshjeve te mëdha mes tyre.

 

Top Channel