Iran, arrestohet ish-deputeti reformator

16/05/2010 15:40

Një eksponent reformist iranian u arrestua prej autoriteteve vendase në banesën e tij në Teheran.

Lajmi njoftohet nga faqe e internetit reformiste iraniane, “Parliamentneës” e cila citon burime nga familjarët e, Mohsen Armin, ish-deputet reformator në parlamentin iranian.

“Disa agjentë kryen kontrolle në shtëpi dhe arrestuan babain tim”, citohet e bija e Mohsen Armin.

Armin është kryetari i një partie reformiste në Iran., parti kjo e shpallur e jashteligjshme para pak kohësh pas kritikave të ashpra adresuar ndaj regjimit të Ahmadinexhad.

Top Channel