Vetëvrasja e radhës në France Telecom

11/05/2010 15:20

Vetëvrasja e dytë në 2 ditë mes punonjësve të France Telecom në rajonin e Lilës. Një drejtues 57 vjeçar ka vrarë veten në shtëpinë e tij.

Viktima, që vuante nga depresioni, është vetëvrarë për shkak të një situate personale tepër të vështirë.

Dje është gjetur kufoma e një tekniku 52 vjeçar në Loos (Lilë).

Nga viti 2008 në 2009 janë vrarë 35 punonjës të France Telecom.

Në 2010-ën, deri më 5 maj kanë ndodhur 13 vetëvrasje dhe 8 tentativa.

Top Channel