Zgjedhjet në Britani, kthehet Blair

30/03/2010 16:10

Blair kthehet në fushë për të mbështetur fushatën elektorale të laburistëve duke përgëzuar Brown për politikën e tij për daljen nga kriza.

Duke folur në ish-kolegjin zgjedhor të Sedgefield, Blair është shprehur optimist për të ardhmen e Britanisë nëse kryeministri aktual do të konfirmohet në krye të Downing Street.

“Vendi kishte nevojë për drejtim dhe Gordon e dha”, deklaroi Blair.

Top Channel