Kahn: Rimëkëmbja është ngadalësuar

30/03/2010 15:10

Nxitja për të përcaktuar rregulla të reja financiare është në rënie dhe po ashtu edhe koordinimi global.

Deklarata është bërë nga numri 1 i Fondit Monetar Ndërkombëtar, Dominique Strauss Kahn, i cili është shprehur i shqetësuar për situatën.

“Kriza nuk është harruar dhe rimëkëmbja që ka nisur pas saj dalë nga dalë po bie. Ky është shqetësimi im kryesor”, ka deklaruar Strauss Kahn.

Top Channel