Nato mbyll fast food-et në Afganistan

27/03/2010 03:05

Komandantët e lartë të Nato-s në Afganistan vendosën mbylljën e fast food-ve në të gjitha bazat e Isaf-it.

Sipas ushtarakëve të Nato-s ushqimet e shpejta që u serviren ushtarëve në cdo bazë të aleancës në Afganistan përkeqësojne performancën e trupave në operacione të ndryshme.

“Duhet të përmirësojmë efektivitetin në luftë të ushtarëve tanë, dhe disa produkte ushqimore shkojnë kundër këtij synimi”, deklaroi një zëdhënës i Isaf-it, në Afganistan.

Top Channel