Pakistani: Ndihmojmë SHBA-në në Afganistan

25/03/2010 04:40

Pakistani ka përsëritur edhe njëherë vullnetin e tij për t’i ofruar ndihmë SHBA-së në luftën e Afganistanit në këmbim të një roli konstruktiv në krahinën e Kashmirit.

Mesazhi u dërgua prej Ministri të Jashtëm pakistanez, Qureshi gjatë takimit me shefen e diplomacisë amerikane, Hillari Klinton nw Uashington.

Kashmiri është një krahinë mes Pakistanit dhe Indisë, e cila pas pavarësisë së Indisë u bë shkaku i luftës mes dy vendeve dhe sovraniteti mbi të pretendohet ende prej të dyja shteteve.

Top Channel