Mesazh audio i Osama bin Laden

25/03/2010 13:50

Osama bin Laden kërcënon SHBA-të. Rrjeti satelitor arab, “Al Jazeera”, ka dhënë lajmin për një mesazh të ri audio të sheikut të terrorit.

Në qendër të mesazhit është fati i mendjes së atentateve të 11 shtatorit, Khaled Mohammed.

“Do të vrasim të burgosurit që kemi në duart tona nëse Khaled Mohammed dhe kolegët e tij dënohen me vdekje”, thuhet në mesazh.

Top Channel