Konsulli ne Korcë: Kemi të dokumentuar gjithë minoritetin

24/03/2010 09:55

Kosnsulli grek në Korcë reagon për skandalin e fundit me vizat, duke pranuar se në mes te Omonias ka pasur përpjekje për të falsifikuar dokumentat.

I pyetur në rast se nga ana e Omonias janë paraqitur dokumenta false për të konsideruar personat vorioepirotë apo minoritarë, konsulli grek ka thënë se keto refuzohen nga ana e konsullatës, pasi personat që janë pjese e minoritetit, janë të dokumentuar.

“Kishte përpjekje për të falsifikuar viza. Një një rast ka sjellë me dokumenta për viza false, një autobus të tërë me 55 pasagjerë, por ne e kapëm në kohë dhe e refuzuam”, përfundon konsulli grek i Korcës, i cili ishte ndër të parët qe denoncoi ne zyrat e Omonias.

Top Channel