Obama u pëlqen 7 izraelitëve në 10

19/03/2010 17:30

Barack Obama ka një pëlqyeshmëri të mirë mes izraelitëve.

Shtatë shtetas në dhjetë të shtetit hebre e konsiderojnë një president mik dhe të drejtë me Izraelin dhe vetëm 27 përqind është i të njëjtit mendim me kunatin e Benjamin Netanyahu, që e konsideron antisemit kreun e Shtëpisë së Bardhë.

Sondazhi është realizuar nga “Haaretz” në ditët më të nxehta të krizës mes Izraelit dhe SHBA-ve, të irrituara pas lajmërimit për ndërtimin e 1600 banesave të reja në pjesën arabe të Jeruzalemit.

Top Channel