Gjermani, pedofilia, 160 viktimat e priftërinjve

19/03/2010 17:10

Shkon në 160 numri i viktimave të abuzimeve seksuale të bëra në vitet 70-80 në ambjentet fetare në Gjermani.

Lajmin e ka bërë të ditur avokati i urdhërit fetar, Ursula Raue.

Janë 12 autorët e identifikuar deri tani, mes të cilëve edhe mësues laikë dhe dy gra.

Top Channel