Vlore, proteste per gjendjen e rrugeve

14/03/2010 11:45

Banoret e Vlores rebelohen per shkak te problemeve me rruget ne qytetin bregdetar.

Diten e Veres, banoret dhe punonjesit e administrates nuk e kane shfrytezuar per te festuar por per te protestuar ndaj bashkise. Dhjetra protestues kane bllokuar rrugen hyrese te qytetit per rreth 20 minuta, duke renduar trafikun ne nje nga arteriet kryesore te qytetit bregdetar.

Gjate muajve te dimrit, Vlora ka qene nje nga qytetet me problemet me te medha per shkak te permbytjes se shume rrugeve, ne vecanti at te lagjes “Lirim”, nga e cila dolen sot ne proteste shume banore.

Top Channel