Veriu, UNMIK: S’jemi konsultuar per strategjine

26/01/2010 10:45

Zedhenesi i UNMIK-ut, Russel Geekie ka deklaruar se misioni i Kombeve te Bashkuara nuk ka pasur asnje rol ne hartimin e strategjise per veriun e Kosoves.

“UNMIK-u nuk ka pasur asnje rol ne perpilimin e kesaj strategjie dhe as qe eshte konsultuar lidhur me kete çeshtje”, ka thene Geekie per mediat serbe.

Ai madje ka thene se, kjo strategji as qe eshte prezantuar para UNMIK-ut, prandaj ky mision nuk mund te kete as nje qendrim te caktuar lidhur me kete ceshtje.

Top Channel