Obama: Me mire 1 mandat e i mire se 2 e medioker

26/01/2010 01:40

“Me mire nje president i mire per nje mandat sa nje president medioker per dy mandate”

Kjo eshte deklarata e presidentit amerikan Barak Obama gjate nje interviste dhene per televizionin amerikan ABC.

Deklarata e presidentit erdhi pas publikimit te moderatorit te programit te nje sere sondazheve, ku tregohej renia e ndjeshme e popullaritetit te Obames dhe rrezikshmeria e nje humbjeje ne rast se ai do te rikandidonte serish ne fund te mandatit aktual.

Top Channel