Cavez i fal borxhin Haitit

26/01/2010 02:45

Gjate nje takimi mes disa ministrave te jashtem te shteteve amerikano-latine presidenti venezuelian, Hugo Cavez deklaroi anulimin e borxhit te Haitit.

“Vendosem anulimin e borxhit. Do te pergatisim dokumentet e duhura shume shpejt dhe do te fshijme borxhin qe Haiti na detyrohet”, tha Cavez.

Lideri i Karakasit, pa percaktuar nese borxhi do anulohej i gjithe apo nje pjese e tij, tha se ky hap ndermerrej per te ndihmuar ne rindertimin e zonave te goditura nga termeti ne Haiti.

Top Channel