Franca: Kosova ka perspektive evropiane

25/01/2010 16:30

Kosova ka perspektive te qarte evropiane dhe Franca do te mbeshtese perpjekjet e saj per anetaresimin ne Bashkimin Evropian.

Deklarata eshte bere nga ambasadori francez ne Prishtine, Jean Francois Fitou, gjate nje takimi me kryetarin e Parlamentit te Kosoves, Jakup Krasniqi.

“Franca eshte shume e interesuar per integrimin evropian te Kosoves”, ka pohuar Fitou, i cili persa i perket ceshtjes se liberalizimit te vizave, ka nenvizuar se eshte nje proces i gjate dhe etnik.

Top Channel