Kosove, 2010-ta viti i privatizimit

19/01/2010 20:20

Qeveria e Kosoves ka nxjerre ne shitje disa nga ndermarjet me te rendesishme shteterore.

Gjate ketij viti pritet te privatizohet nga Koorporata Elektro Enegjitike, aeroporti, posta, telekomi dhe te tjera sipermarje te medha. Lajmin e ben te ditur per Top Channel ministri i Ekonomise, Ahmet Shala.

Por nderkohe qe qeveria po pergatit shitjen e shume aseteve shteterore, punonjesit jane alarmuar per shkak te frikes se largimit nga puna. Por ministri garanton se per te pakten tre vjet, vendi i punes nuk rrezikohet.
 

Top Channel