" /> ">

FSK, marreveshje edhe me Serbine

17/01/2010 16:20

Forcat e Sigurise Kombetare te Kosoves do te jete e detyruar te nenshkruaje nje marreveshje edhe me autoritetet serbe, kusht ky i parashikuar ne pakon “Ahtisari”.

Marreveshje te tilla jane nenshkruar edhe me vende qe e kane njohur shtetin e Kosoves, nderkohe qe kontradita, sipas Prishtines, qendron ne faktin se ne rastin e Serbise marrevshja duhet te nenshkruhet me nje vend qe ende nuk e ka njohur pavaresine e saj.

FSK aktualishte ka nje numer marreveshjesh me disa shtete, ku qe te gjitha e kane njohur pavaresine e Kosoves. Ndersa me Serbine nje marreveshje e tille, e imponuar nga pakoja “Ahtisari” pritet te hase veshtiresi dhe polemika ne Prishtine.

Top Channel