Serbia terheq ambasadorin nga Mali i Zi

16/01/2010 09:25

Serbia eshte ndjere teper e fyer nga vendosja e marredhenieve diplomatike mes Malit te Zi dhe Kosoves.

Beogradi, me urdher te ministrit te Jashtem Vuk Jeremic ka terhequr ambasadorin ne Podgorice.

Serbia i kishte kerkuar Malit te Zi qe te mos vendoste marredhenie diplomatike me Kosoven pa u dhene me pare vendimi i GJND-se.

Serbia e ka pare si nje sulm faktin qe disa shtete, sidomos ato te ish-Jugosllavise, kane njohur pavaresine e Kosoves.

Top Channel