Maqedoni, qeveria mbeshtet ligjin anti-duhan

14/01/2010 16:20

Qeveria maqedonase ka deklaruar se nuk ka ndermend te beje ndryshime ne ligjin anti-duhan, pavaresisht protestave te pronareve te lokaleve.

Zevendeskryeministri Vladimir Peshevski ka bere te ditur se ekzekutivi do te vazhdoje te punoje per te implementuar plotesisht ligjin ne fjale.

Peshevski ka saktesuar se ligji ne fjale prek te gjitha ambjentet publike dhe do te kete efekte pozitive.

Top Channel