Belgjike, ministri i pire para mediave, kerkohet largimi

11/01/2010 14:30

Ministrit belg te Pensioneve i eshte kerkuar largimi nga qeveria pasi ai u shfaq i dehur para telekamerave.

Skandali i Michel Daerden ka marre permasa te medha ne Belgjike dhe opininoni publik i eshte vene kunder, duke e cilesuar sjelljen e tij, “te papranueshme”.  Kete qendrim e ka mbajtur edhe partia e pavarur e Aleances se re Flamandre qe kerkoi doreheqjen e menjehershme te ministrit.

“Edhe nje punetor po te shkonte ne pune ne ate gjendje, do ishte pushuar menjehere. Pse duhet te jete ndryshe nje minister?”, tha per mikrofonin e Rtbf kreu i kesaj partie, Bart De Wever.

Top Channel