SHBA, alarm ne aeroportin e Bostonit

08/01/2010 19:10

Momente frike ne aeroportin e Boston Logan International.

Fluturimet jane nderprere per 25 minuta pasi piloti i nje fluturimi nderkombetar i “Delta Airlines” kishte sinjalizuar prezencen e nje tymi te dyshimte ne kabine.

Zedhenesi i kompanise ka bere te ditur se kjo dukuri eshte verrejtur pak minuta pas ndezjes se motoreve.

Avioni me destinacion Colombon, ne Ohio, eshte kthyer ne terminal dhe 34 psagjeret ne bord jane zbritur per te udhetuar me nje tjeter mjet.

Top Channel