Hillary Clinton do te vizitoje Paqesorin

07/01/2010 11:45

Sekretarja amerikane e Shtetit, Hillary Clinton javen e ardhshme do te shkoje ne Australi ne udhetimin e pare te saj ne kete detyre.

Kryediplomatja amerikane do te zhvilloje me pas nje udhetim ne Zelanden e Re dhe Guinene e Re.

Sekretarja e Shtetit do te jete ne Kanberra me 17 janar se bashku me sekretarin e Mbrojtjes, Robert Gates.

Takimet e Clinton kane si objektiv perforcimin e marredhenieve mes vendeve ne nje rajon te dominuar nga rritja e vazhdueshme e Kines.

Top Channel