SHBA: Kuba meriton te jete ne listen e zeze

06/01/2010 21:40

Per Shtetet e Bashkuara, Kuba meriton te jete ne listen e zeze te shteteve qe favorizojne terrorizmin.

Uashingtoni iu eshte pergjigjur keshtu protestave te disa prej autoriteteve kubaneze.

Nje funksionar i Departamentit te Shtetit ka nenvizuar se Kuba u ofron strehe disa grupeve terroriste, si militanteve te ETA-s, atyre te FARK dhe ELN-se.

Top Channel