SHBA, pezullohen fluturimet ne Uashington

05/01/2010 01:55

Qarkullimi ajror u nderpre ne aeroportin “Ronald Regan” ne Uashington pas ikjes se energjise elektrike per me shume se nje ore ne pisten e dyte me te madhe ne SHBA.

Lajmi njoftohet prej autoriteteve amerikane, te cilat shtuan se megjithese gjeneratoret e energjise u vune ne pune pajisjet kontrolluese nuk mund te perdoreshin, shkak ky qe solli ne mbylljen e perkoheshme te terminalit per arsye sigurie.

Gjate “black out”-it u bllokuan te gjitha fluturimet drejt Uashingtoni edhe prej aeroporteve brenda dhe jashte SHBA-se.

Top Channel