Iran, arrestohen gazetare e besimtare

02/01/2010 13:20

Site-t reformatore iraniane njoftojne sot se ne ditet e fundit autoritetet kane arrestuar te tjere persona, mes te cileve 6 gazetare dhe shtate mbeshtetes te klerikut shiit.

Mes gazetareve, me te njohurit jane Ali Hekmat dhe Mohammad Reza Zohdi, autore te artikujve ne kundershtim me pushtetin aktual.

Nderkohe besimtaret e arrestuar jane dishepujt e ajatollahut disident Hossein Ali Montazeri, i cili vdiq me 20 dhjetor.

Top Channel