Nigeri, perleshje me ushtrise dhe rebeleve, viktima

29/12/2009 02:15

Perleshjet mes ushtrise dhe grupit radikal islamik Kala-Kato ne veri te vendit kane shkaktuar mbi 36 persona te vdekur.

Lajmi njoftohet prej medias vendase ku shtohet se ne aksionin e ndermarre ne krahinen Bauchi, kryeqendra e krahines me te njejtin emer ne veri te vendit e perbere nga shumice e popullsise e besimit musliman.

Nderkohe ne nje njoftim te tijin Kryqi i Kuq nigerian njofton se ka terhequr prej vendit te perleshjeve te pakten 30 viktima dhe se shume te tjere ndodhen ende neper rruget e qytetit.

Top Channel