BE denon ekzekutimin ne Kine

29/12/2009 18:00

Bashkimi Evropian ka denuar ne menyre te ashper ekzekutimin e Akmal Shaikh, shtetasi britanik i ekzekutuar ne Kine pas dhenies se denimit me vdekje.

Ne nje komunikate, Brukseli ka shprehur keqardhjen per faktin se “Kina nuk ka degjuar apelet e shumta te Evropes dhe te nje prej anetareve te saj per te konvertuar denimin kapital per Shaikh”.

BE ka theksuar se “kundershton me force denimin me vdekje ne cdo rrethane”.

Top Channel