Susan Sarandon nuk ka te dashur te ri

25/12/2009 14:40

Susan Sarandon dhe Tim Robbins nuk jane ndare sepse ajo ka nje te dashur 30 vjet me te ri.

Teal Cannaday, zedhenesi, i cili dje njoftoi ndarjen e nje prej cifteve me kompakt te Hollywood pergenjeshtroi lajmet se aktorja ka lidhje me Jonathan Bricklin, nje regjisor i ardhshem.

“Jane zera teresisht false. Lidhja mes Susan dhe Jonathan eshte vetem ne marredhenie pune”, tha Cannaday.

Top Channel