Medvedev: Raketa te reja berthamore

24/12/2009 12:45

Dimitry Medvedev ka bere te ditur se Rusia po punon per raketa te reja te cilat jane ne gjendje per te transportuar koka me mbushje berthamore.

Presidenti rus ka konfirmuar se “sistemi raketor berthamor do te jete gjithnje operativ dhe i mjaftueshme per te mbrojtur interesat tane kombetar”.

Por ai ka shtuar se me SHBA-te “kemi kaluar virtualisht te gjitha pengesat per firmosjen e traktatit te ri per pakesimin e armatimit berthamor”.

Top Channel