Vdekja e Jackson, ngjarja e vitit 2009

21/12/2009 17:10

Vdekja e Michael Jackson eshte cilesuar si ngjarja me rendesishme ne boten e artit per vitin 2009.

Vleresimi eshte bere nga “Associated Press” pas nje sondazhi te zhvilluar me botues gazetash dhe producente reklamash ne te gjithe SHBA-ne.

Pas saj jane votuar zbulimi i Susan Boyle, sulmi i Chris Brown ndaj Rihanna, reagimi i Kaney West pas marrjes se cmimit “Best female video” nga Taylor Swift ne “MTV Video Music Awards” apo fitorja e “Oscar”-it pas vdekjes, nga Heath Ledger per performancen e tij ne “The Dark Knight”.

Top Channel