Bllokohet aksi Permet-Tre Urat

20/12/2009 08:50

Rreshqitjet e dheut kane shkaktuar bllokimin e rruges qe lidh qytetin e Permetit me piken kufitare te Tre Urave.

Rreshqitjet masive te dheut kane ndodhur ne vendin e quajtur Rrethi i Bablonjes.

Njoftohet se fadromat nuk mund te nderhyjne per te zhbllokuar aksin per shkak te renies se shkembinjeve masive qe veshtiresojne levizjen dhe manovrimin e makinerive.

Top Channel