Nena e Edi Rames padit Berishen

19/12/2009 08:15

Nena e kreut te Partise Socialiste, Edi Rama, padit ne Gjykaten e Larte Kryeministrin Sali Berisha per kryerjen e vepres penale te shpifjes parashikuar ne nenin 120/2 te Kodit Penal.

Aneta Rama kerkon legjitimimin e saj ne cilesine e paditesit civil ne procesin penal ndaj te akuzuarit prej saj, me qellim procedimin e te akuzuarit dhe shperblimin e demit te shkaktuar.

Kohet e fundit kryeministri Sali Berisha ka hedhur akuza te renda ndaj liderit te opozites dhe familjareve te tij.

Top Channel