Masteri, ja kriteret dhe afatet per aplikim

15/12/2009 09:00

Nje Vendim i Keshillit te Ministrave, ne date 3 dhjetor, u jep mundesine te gjithe te diplomuarve te aplikojne per nje master te nivelit te dyte deri me daten 20 dhjetor.

Instituti i Studimeve Europiane, nje strukture tashme e “legalizuar” nga qeveria, ofron 90 kuota pranimi per te gjithe ata qe kane perfunduar ciklin e studimeve universitare ne fakultetet e shkencave shoqerore.

Lajmi i mire eshte qe “kumbari” i Institutit Shqiptar do te jete Instituti i Studimeve Europiane ne Barcelone.

Perfaqesues nga Universiteti i Tiranes zhvilluan nje takim zyrtar javen e kaluar me homologet e tyre, duke vendosur jo vetem urat e bashkepunimit, por duke marre edhe “direktivat” e nevojshme nga simotra e “madhe”.

Top Channel