Shkoder, studentet ne proteste

14/12/2009 17:30

Studentet e masterit te nivelit te pare te degeve Gjuhe-Letersi, Matematike, Fizike dhe Gjuhe te Huaja ne Universitetin ‘Luigj Gurakuqi’ te Shkodres, protestuan duke pezulluar mesimin pa afat ne lidhje me vendimin e Ministrise se Arsimit qe percakton se keta studente pas diplomimit mund te japin mesim vetem ne shkollat 9-vjecare.

Sipas studenteve ku eshte nje diskrimin qe po i behet studenteve te universitetit ‘Luigj Gurakuqi’, duke bere keshtu qe nga status universiteti ‘de fakto’ te kthehet ne  insitut.

Studente kane kercenuar se protesta tyre do te pershkallezohet duke i kerkuar Ministrise se Arsimit dhe kryeministrit te nderhyjne per te normalizuar situaten.

Top Channel