Meidani: Presidenti te nderhyje

14/12/2009 15:35

Ish-presidenti Rexhep Meidani e cileson te ashper dhe aspak europiane gjuhen e perdorur ne skenen politike dhe ai ben thirrje qe te gjendet mirekuptimi.

Ndersa quan te drejte kerkesen per hapjen e kutive, ai thote se eshte mazhoranca ajo qe duhet te leshoje ne menyre qe t’i jepet fund situates se bojkotit.

Ish-presidenti thote se kreu i shtetit duhet te nderhyje per te gjetur nje zgjidhje.

“Institucioni i presidentit eshte per unitetin e popullit dhe e ka per detyre te shmange cdo lloj krize potenciale. Ne gjykimin tim nese variantet per zgjidhjen e krizes nuk japin rezultat, atehere ajo mund te zberthehet ne gjirin e popullsise, gje qe shqiptaret nuk e meritojne aspak”, tha Meidani.

Top Channel