Dermatologet, pak literature, shume pune

13/12/2009 08:10

“Fale mundesive te komunikimit qe Shqiperia ka, sot na mundesohet te jemi gjithnje e me afer kerkesave te pacienteve”, tha dje ministri i Shendetesise, Petrit Vasili, gjate Konferences se Dermatologjise.

Sipas tij, eshte per t’u vleresuar roli nder vite i dermatologeve shqiptare, te cilet, pavaresisht izolimit dhe mundesive te pakta per literature, kane provuar se dine te punojne shume mire dhe te crrenjosin semundje te medha nga te cilat ka vuajtur shendetesia publike.

Aktualisht, dermatologjia ka dimension tjeter, sepse edhe cilesia e jetes ne rritje, nevojat e shqiptareve, si dhe pretendimet per nje jete gjithmone e me cilesore, e vene kete shkence ne nje pozicion shume me te ndryshem nga me pare.

Top Channel