Moska, kunder sanksioneve ndaj Iranit

10/12/2009 18:20

Moska mbetet kunder idese se aplikimit te sanksioneve ndaj Teheranit per programin e tij berthamor, duke mbeshtetur dialogun politiko-diplomatik.

“Pozicioni yne ndaj programit iranian konsiston ne faktin se duhet te perdorim metoda politiko-diplomatike per te zgjidhur problemet”, ka deklaruar zedhenesi i Ministrise se Jashtme ruse.

Ne emer te diplomacise se Moskes, zedhenesi ka theksuar se, “gjuha e sanksioneve nuk eshte gjuha jone dhe kete e kemi perseritur disa here”.

Top Channel